Turvotuksen hoito

Tuntuvatko jalkasi raskailta ja aroilta? Jalkojen turvotus on yleinen vaiva, johon on olemassa tehokas hoito. Neuvosten fysioterapeutit ovat käyttäneet LPG-laitetta jo vuodesta 2013 erilaisten kudosongelmien hoitamiseen erinomaisin tuloksin. Koe miellyttävä alipainehieronta, jossa ranskalaisen insinööritaidon avulla vauhditetaan elimistön omia paranemisprosesseja patentoidun rullamekanismin avulla.

Tiesitkö, että jalkojen turvotusta voidaan hoitaa? Turvotus pois -hoitosarjan avulla saat turvotuksen laskemaan ja voit jälleen tepastella ilman ikäviä kipuja.

Turvotus pois- hoitosarja

Turvotus pois -hoitosarja tarjoaa tehokkaamman ja kokonaisvaltaisemman avun jalkojen turvotukseen. Siihen sisältyy kolme 60min LPG -hoitoa sekä asiantuntijamme yksilöidyt ohjeet kotihoitoon ja tukisukkien käyttöön. LPG-hoito on mekaanisella laitteella tapahtuvaa kudoshoitoa, jossa alipaineen ja patentoidun rullamekanismin avulla vauhditetaan aineenvaihduntaa. Hoidosta voidaan tehdä juuri sinulle sopiva säätämällä rullien pyörimissuuntaa, -nopeutta ja etäisyyttä toisistaan. Miellyttävä, turvallinen ja 100%:sesti luonnollinen hoitomuoto vähentää tehokkaasti turvotusta ja lievittää kipua.


LPG-hoitoa

Usein jo yksi hoitokerta lievittää tehokkaasti jalkojen arkuutta ja vähentää turvotusta. Varaa aika tästä.


Kotihoitoa

Hoito jatkuu asiantuntijamme laatimilla yksilöidyillä kotihoito-ohjeilla.


Tukisukat

Ohjeet tukisukkien käyttöön jotka pitävät turvotuksen kurissa jatkossakin.

LPG-hoidon historia

Oma apu, paras apu – näin tuumi ranskalainen insinööri Louis Paul Guitay pohtiessaan parasta tapaa hoitaa vammoja, jotka hän oli saanut jouduttuaan 1970-luvun lopulla auto-onnettomuuteen. Tänä päivänä Guitayn kehittelemää ja nimeä kantavaa LPG-hoitoa käytetään paljon muuhunkin kuin vain arpiin ja palovammoihin. Ei-kirurgisena hoitomenetelmänä se sopii erinomaisesti erilaisten turvotustilojen hoitamiseen aina jalkojen turvotuksesta lymfaödeemaan ja leikkauksen jälkeiseen turvotukseen.

 

Millaista LPG-hoito on?

LPG-hoito on mekaanisella laitteella tapahtuvaa kudoshoitoa, jossa alipaineen ja patentoidun rullamekanismin avulla vauhditetaan aineenvaihduntaa. Hoidon tuloksena turvotus ja kudoksen arkuus vähenevät, lihakset rentoutuvat ja jalat tuntuvat kevyemmiltä. 

 

LPG-hoidon edut jalkojen turvotuksen hoidossa

  • Miellyttävä ja rentouttava tapa vähentää turvotusta ja arkuutta
  • Vauhdittaa elimistön omia paranameisprosesseja
  • Parantaa nivelien liikkuvuutta
  • Turvallinen, ei-kirurginen vaihtoehto
  • Hoidon tulokset näkyvät nopeasti
  • Jopa kolme kertaa manuaalista lymfaterapiaa tehokkaampi

 

Mihin LPG-hoidon teho perustuu?

LPG on konservatiivinen eli säästävä hoitomenetelmä. Siinä motorisoidut rullat, eräänlaiset mekaaniset sormet, stimuloivat sidekudosta verenkiertoa ja lymfakiertoa kiihdyttäen. Kun aineenvaihdunta vilkastuu, ongelma-alueen turvotus vähenee. LPG-hoidon on esimerkiksi tutkittu aktivoivan elastaanin ja kollageenin tuotantoa, mikä puolestaan edesauttaa vaurioituneen kudoksen paranemista.

Varataksesi ajan tai kysyäksesi lisätietoja soita numeroon 016 364 552 tai Varaa aika verkossa

Tarvitsetko apua?  Soita (016) 364 552 tai tule käymään osoitteeseen Maakuntakatu 13. Katso sijainti kartalla