Runkoremppa

Neuvosten fysioterapeuttien ohjaaman Runkorempan avulla pääset eroon paikallisista kivuista sekä särkylääkkeistä. Runkoremppa-paketit sisältävät alkututkimuksen sekä yhteensä viisi tapaamista 1–2 viikon välein fysioterapeutin kanssa. Ohjelma sisältää lisäksi toiminnallisia harjoitteita hoito-ohjeineen, jotka auttavat pääsemään eroon oireista pysyvästi. Parasta tässä on, että voit maksaa runkorempan tyky maksuvälineillä. esim smartum ja Tyky.

Kuva smartumin liikuntaseteleistä

Kehon eri osien oireiden helpottamiseen kohdennetut Runkorempat voit maksaa nyt myös Tyky-maksuvälineillä (Smartum ja Tyky).

Varaa aika tästä

Varaa aika

Runkoremppalla Eroon kehon paikallisista kivuista

Selättely, Olattelu, Niskottelu ja Jalottelu keskittyvät kehon eri osien oireiden helpottamiseen fysioterapiaa ja toiminnallista harjoittelua yhdistellen. Runkoremppa -paketit sisältävät alkututkimuksen sekä yhteensä viisi tapaamista 1–2 viikon välein fysioterapeutin kanssa. Ohjelma sisältää lisäksi toiminnallisia harjoitteita hoito-ohjeineen, jotka auttavat pääsemään eroon oireista pysyvästi.

Ensimmäisellä käynnillä kartoitetaan lähtötilanne, annetaan kotiharjoiteopastusta ja suunnitellaan kuntosaliohjelma. Seuraavilla käynneillä annetaan ohjausta ja opastusta kuntosaliharjoitteluun sekä seurataan edistystä. Viimeisellä käynnillä arvioidaan tilannetta lähtötilanteeseen nähden ja suunnitellaan ja opastetaan tarvittaessa jatko-ohjelma kuntosaliharjoittelulle.  Ohjelman kesto 2 kk.

Runkoremppa logo

 

 


Kaikki Ohjelmat sisältävät:
Viisi tapaamista fysioterapeutin kanssa, toiminnallisia kuntosaliharjoituksia sekä kotiharjoiteopastuksen. 

Runkoremppa sisältää kuntosalikortin ohjelman ajalle.

Sininen mies takaapäin jolla on kipupiste selässä

Selättely

Selättely soveltuu kaikille, jotka kaipaavat apua esimerkiksi pitkäaikaisiin ja toistuviin selkäkipuihin tai muihin selkäongelmiin. Selättelyssä fysioterapeutti kartoittaa lähtötilanteen sekä oireiden syyt ja rakentaa niin fysioterapiaa kuin toiminnallista harjoittelua hyödyntävän ohjelman oireiden selättämiseksi. Saat myös opastusta ja ohjeistusta asennonhallintaan sekä omatoimiseen harjoitteluun.

Kesto: 2 kuukautta | Hinta: 349 €

Sininen mies takaapäin jolla on olkapäässä niskassa

Olattelu

Olattelu on toimiva ohjelma olkapään ja rintarangan ongelmista kärsiville. Ohjelmassa tehdään alkututkimus, jossa ongelmakohdat paikannetaan. Tämän jälkeen fysioterapeutti rakentaa sekä fysioterapiaa että toiminnallista harjoittelua yhdistelevän ohjelman olkavaivoista irtautumiseksi. Saat myös opastusta ja ohjeistusta asennonhallintaan sekä omatoimiseen harjoitteluun.

Kesto: 2 kuukautta | Hinta: 349 €

Sininen mies takaapäin jolla on kipupiste niskassa

Niskottelu

Niskan ja hartiaseudun vaivat voivat aiheuttaa päänsärkyä, kiputiloja ja puutumisoireita. Niskottelussa tutkitaan ongelmakohta, jonka jälkeen fysioterapeutti rakentaa sekä fysioterapiaa että niska–hartiaseudun toiminnallista harjoittelua yhdistelevän ohjelman oireita helpottamaan. Saat myös opastusta ja ohjeistusta asennonhallintaan sekä omatoimiseen harjoitteluun.

Kesto: 2 kuukautta | Hinta: 349 €

Sininen mies takaapäin jolla on jalassa niskassa

Jalottelu

Akillesjänteen vaivat sekä polven tai lonkan kipuilu ovat hoidettavissa Jalottelulla. Jalottelussa keskitytäään alaraajojen liikkuvuuteen sekä lantiosta aiheutuviin alaraajaongelmiin fysioterapian ja toiminnallisen harjoittelun keinoin. Alkututkimuksessa selvitetään lähtötilanne, jota tukemaan fysioterapeutti rakentaa Jalottelu-ohjelman. Saat myös opastusta ja ohjeistusta asennonhallintaan sekä omatoimiseen harjoitteluun.

Kesto: 2 kuukautta | Hinta: 349 €

Tarvitsetko apua?  Soita (016) 364 552 tai tule käymään osoitteeseen Maakuntakatu 13. Katso sijainti kartalla