Neuvoset PROhieronta

PROhieronta tekee päivästäsi paremman. Hengähdä hetkeksi ja anna Neuvosten koulutetun PROhierojan hieroa lihaskivut ja -kireydet pois kehostasi. Toimipisteemme sijaitsee Rovaniemellä osoitteessa Korkalonkatu 15 ja olemme avoinna arkisin klo 12-20. Tarjoamme tarpeesi mukaan klassista hierontaa, urheiluhierontaa tai hemmotteluhierontaa. Kanta-asiakkaana saat joka kuudennen hierontakerran ilmaiseksi. Ajan hierontaan voit varata näppärästi suoraan verkosta.

Neuvoset Prohieronta Rovaniemi

Tiedäthän, että Neuvoset Fysio PROhieronta sijaitsee omassa toimipisteessä osoitteessa Korkalonkatu 15, 96200 Rovaniemi. Katso reittiohjeet

Neuvoset fysio prohieronta

Hieronta on ikivanha, perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsin tehtävää pehmeiden kudosten liikkuvaa muokkausta. Hieronta on hyvä tapa laukaista stressin aiheuttamia lihasten jännitystiloja. Siinä lihasten muokkaaminen yhdistyy yleiseen mielen ja vartalon rentoutukseen. Neuvosten hierojat ovat kaikki terveydenhuollon ammattilaisia ja koulutettuja hierojia. Tarjoamme klassista hierontaa, urheiluhierontaa tai lempeää hemmotteluhierontaa. Valitse sinulle sopiva hieronta. 

hinnasto

 • PROhieronta 30 min 30€
 • PROhieronta 60 min 60€
 • PROhieronta 90 min 90€
 • PROhieronta 120 min 120€

Proklassinen hieronta

Proklassinen hieronta

Klassinen hieronta rentouttaa lihaksia, lievittää kipuja sekä parantaa lihasten kimmoisuutta ja liikkuvuutta. Hieronta antaa myös hyvänolontunnetta ja lievittää stressiä. Klassisen hieronnan voimakkuus pyritään asettamaan asiakkaalle sopivalle tasolle.

Kenelle
Klassinen hieronta sopii lähes kaikille iästä riippumatta. Kipeänä ollessa hieronta on syytä jättää tekemättä tai siitä kannattaa keskustella lääkärin kanssa.

Prourheilu hieronta

Prourheilu hieronta

Säännöllinen harjoittelu kuormittaa urheilijan ja kuntoilijan lihaksia, niveliä ja nivelsiteitä. Urheiluhieronta auttaa lihaksia toipumaan rasituksesta nopeammin, ennaltaehkäisee vammoja ja mahdollistaa tehokkaamman harjoittelun.

Kenelle
Urheiluhieronta sopii kilpa- ja kuntourheilijoiden lisäksi kaikille perusduunareille, joiden lihakset joutuvat työssä koville.

Prohemmottelu hieronta

Prohemmottelu hieronta

Rentouttava hemmotteluhieronta on kiireisen työpäivän ihana päätös tai esimerkiksi juhlapäivän kruunaava hoitomuoto. Hemmotteluhieronta on miellyttävän tuntuista, sivelyotteella tehtyä laaja-alaista hierontaa, joka rentouttaa ja poistaa stressiä. 

Kenelle
Hemmotteluhieronta sopii niin miehelle kuin naiselle ja myös raskaana oleville. Se on myös loistava lahjaidea vaikka puolisolle merkkipäivänä. 

Varataksesi ajan tai kysyäksesi lisätietoja soita numeroon 016 364 552 tai VARAA AIKA VERKOSSA

Milloin kannattaa tulla hierontaan?

Hierontaan voi tulla milloin vain kunhan et ole flunsassa tai muuten kipeänä. Hieronnan vaikutuksesta keho rentoutuu, lihasten toiminta helpottuu ja palautuminen nopeutuu. Hieronta poistaa myös stressiä. Hieronnasta löydät apua mm.

 • kun kärsit niska-, selkä- tai hartiasäryistä
 • haluat palautua nopeammin urheilusuorituksen jälkeen
 • haluat nopeuttaa vammasta toipumista
 • lihaksesi ovat jännittyneet tai jännityspäänsärystä
 • kärsit unettomuudesta
 • niveltesi liikeradat ovat supistuneet
 • haluat rentoutua tai hemmotella itseäsi
 • tarvitset lievitystä stressiin

Sinua palvelee

Neuvosten hierojat ovat kaikki terveydenhuollon ammattilaisia ja koulutettuja hierojia. Meiltä löytyy vuosien kokemus niska-hartiaseudun kiputilojen hoidosta ja selkärangan nikamakäsittelystä. Koulutamme myös jatkuvasti henkilökuntaamme tunnistamaan lukuisia tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja.

 • Jana Kamisová

  Fysioterapeutti 2014

  PROklassinen hieronta

  PROhemmottelu hieronta

  FootBalance -pohjalliset

 • Jaakko Heinonen

  Fysioterapeutti 2018, urheiluhieroja 2014

  Fysioterapia

  PROurheiluhieronta

  PROklassinen hieronta

  FootBalance -pohjalliset

Varataksesi ajan tai kysyäksesi lisätietoja soita numeroon 016 364 552 tai VARAA AIKA VERKOSSA