LPG® – lihasrevähtymien ja -repeämien hoitoon

Hoitamaton revähdys paranee hitaasti ja vammakohtaan muodostuu arpikudosta. Tämä lisää vamman uusiutumisriskiä. Älä jää odottelemaan, meiltä saat nopean ja tehokkaan avun lihasrevähdyksiin ja venähdyksiin.

Arpi voi olla ihossa tai lihaskudoksessa

Nilkka turvonnut

LPG TERAPIA URHEILIJOILLE

LPG-hoidot sopivat erinomaisesti urheilijoille ja kuntoilijoille niin ennalta ehkäisyyn, palautumiseen kuin jo syntyneiden vammojen hoitoon. LPG-terapian ansiosta lihakset palautuvat nopeammin rasituksesta ja mahdollistavat tehokkaamman harjoittelun. LPG:llä saadaan hyvä hoitotulos nopeasti esimerkiksi lihaskrampeissa, revähdyksissä ja jännetulehduksissa. Revähdysvamma voi parantua oireettomaksi jopa viikossa LPG-terapian avulla.

 

ARPIHOIDOT

Arpihoidoissa LPG:llä on saavutettu erinomaisia tuloksia. Se tehoaa tuoreiden arpien lisäksi myös vanhoihin kiristäviin arpiin. Arpia hoidettaessa arpi ja arpea ympäröivä kudos tasoittuu ja pehmenee, jolloin arven kiristävä tunne ja mahdollinen kosketusarkuus vähenevät. Kudoksen liikkuvuus lisääntyy ja kipu lievittyy. Myös arven ulkonäkö paranee. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi leikkaus- ja palovamma-arpien hoidossa.

Varataksesi ajan tai kysyäksesi lisätietoja soita numeroon 016 364 552 tai Varaa aika verkossa

Tarvitsetko apua?  Soita (016) 364 552 tai tule käymään osoitteeseen Maakuntakatu 13. Katso sijainti kartalla